Om Mats Uneland | Whyoudoit

Om Mats Uneland

meself4

Jag tror på den urkraft som kommunikationen mellan två människor innebär. Den kraft vi haft med oss sen urminnes tider. Jag tror också på det vi sänder ut får vi tillbaka.

Bakom mig har jag 30 års arbetslivserfarenhet inom servicebranschen. Kommunikation och förändring har varit den röda tråden när jag arbetat med såväl Flygtrafikledning, inom Affärsresor och Facility Management. Jag har haft roller som Key Account Manager, Säljare, Projektledare, Sales Support Manager, Copywriter, Resebyråchef, Fotograf och Art Director.

Min främsta styrka är att bygga relationer byggda på förtroende och lojalitet. Att fånga det väsentliga, det faktiska behovet är något av det roligaste jag vet och att göra skillnad och bidra till andras framgångar är min största drivkraft.

Min kunskap har jag fångat längs vägen genom att alltid vara nyfiket engagerad på den plats jag just nu befinner mig. Erfarenheter, livet och diverse utbildningar längs vägen har varit min skola. Min kompetens kommer ur min attityd att använda de kunskaper jag har.

Parse error: syntax error, unexpected ';' in /storage/content/35/2011535/whyoudoit.com/public_html/wp-content/themes/super-skeleton-2.0/footer.php on line 89